Opskrifter

  • Roasted Salsa

    En “roasted” salsa der er hurtig at lave og som smager dejligt – mængden her er til 1-2 personer.

    Ingredienser:

    1-2 fed hvidløg
    8-10 cherry tomater
    3-4 Friske chili (Fresno, Caloro eller lignende)
    1 lille løg

    salt og peber
    Oliven olie

    Vejledning:

    Start med at del dine tomater, løg og hvidløg. Fjern frøene fra dine chili og skær dem i halve.

    Placer det hele på en bradepande og sæt det i en forvarmet ovn (160 grader varmluft).

    Giv dem ca. 10 minutter i ovnen (du kan give det mere eller mindre, alt efter hvor “roasted” du ønsker din salsa.)

    Put det hele i en blender (eller brug stavblender). Blend det til en passende konsistens, og smag det til med salt, peber og oliven olie.

    Lad det så køle og nyd det til maden.

En verden af frø