En simpel “hot sauce” – originalen er lavet med Tabasco Chili, men den kan erstattes af en anden sort alt efter ens smag.

Ingredienser:

20-36 grov hakket Tabasco chili peber – eller en anden “hot” rød peber
1 fed hvidløg
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 tsk frisk revet peberrod
1 kop hvidvinseddike
1 kop vand

Vejledning:

Tilsæt vand, chili og hvidløg i en mellemstor gryde. Kog igennem indtil chilierne er møre og hæld det hele op i en blender. Tilsæt herefter alle øvrige ingredienser inden du blender indholdet. Når du har blendet det hele hældes det tilbage i gryden igennem en fin si.

Lad det så simre i et stykke tid. Sauce smages til og kan fortyndes – efter behag – med enten mere eddike eller vand.

Hæld i klargjorte beholdere (kogte og eventuelt tilsat konserverings middel) og forsejl dem med det samme.

Kategorier:

Skriv et svar