Butik

Tilbud

Chilifrø Bhut Jolokia Red

DKK 19,95 DKK 16,95

Pakken indeholder minimum 5 chilifrø.

På lager

Varenummer: cf047 Kategori:

Produktbeskrivelse

Her har du muligheden for at prøve kræfter med en af verdens stærkeste chili – tilbage i 2006 var den med i Guiness Book of Records som den stærkeste chili i verden, og den første der kom over 1.000.000 Scoville!

Navnet Bhut Jolokia kan oversættes til “Ghost chili” og henviser til dens utrolige styrke.

Den skal respekteres, og man bør arbejde både med maske og handsker hvis man skal håndtere både chili og frø – den kan bruges i madlavning i små mængder.

Disse planter kræver meget sol og varme og har derfor en lang modningperiode – det anbefales at starte tidligt med dem for at få et fornuftigt udbytte. Husk at du nok ikke vil komme op på en million i scoville når du dyrker den i Danmark, men den vil stadig være ekstrem stærk.

Plante info

Dage til Spiring: 10-21
Optimal Jord Temp. for Spiring: 22-28 grader
Dage til høst: 100 dage
Plantning dybde: 0.5 cm
Afstand, Frø: 2.5 cm
Afstand, Plante: 60 cm
Lys/varme: Drivhus / udestue
Scoville: ~1.000.000
Art: Capsicum chinense

Yderligere Information

Vægt 5 g
Vejledning

Vejledning • Chilifrø sås i små potter eller så-brikker – gerne med undervarme • Flyt til større potter (8-10 cm) når planten har 2 par blade • Omplant igen til større potter når rødder kan ses i bunden • Gødes minimum en gang om ugen. (eventuelt først ved blomstring) • Udplantes i drivhus/udestue i kapilærkasser, eller i store krukker • Høst når frugterne har fuld størrelse og ønsket farve.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Chilifrø Bhut Jolokia Red”
En verden af frø