Butik

Chilifrø Chiltepin

DKK 9,95

Pakken indeholder minimum 10 chilifrø.

På lager

Varenummer: cf024 Kategori:

Produktbeskrivelse

En af de ældste kendte varianter at chili der stadig gror vild i mexico, og mange af de chili vi kender i dag stammer fra denne sort.

Dette er en MEGET stærk chili, men styrken er kortvarig og derved ikke så brændende langvarrig fornemmelse som ved andre stærke chilier. Arten er svær at få til at spire, da den i naturen skal gennem fugles fordøjelses-system som en del af kultiveringen. Du skal derfor ikke forvente en høj succes rate.

Chilien kan blive ranglet hvis den ikke trimmes for at fremhæve busket form, den får et middel udbytte af små runde frugter. Hvis du overvintre planten kan du forvente et stort udbytte på andet året.

Dette er ikke en begynder chili!

Plante info

Dage til Spiring: 10-21
Optimal Jord Temp. for Spiring: 22-28 grader
Dage til høst: 70 dage
Plantning dybde: 0.5 cm
Afstand, Frø: 2.5 cm
Afstand, Plante: 60 cm
Lys/varme: Drivhus / udestue
Scoville: 100.000+
Art: Capsicum annuum

Yderligere Information

Vægt 5 g
Vejledning

Vejledning • Chilifrø sås i små potter eller så-brikker – gerne med undervarme • Flyt til større potter (8-10 cm) når planten har 2 par blade • Omplant igen til større potter når rødder kan ses i bunden • Gødes minimum en gang om ugen. (eventuelt først ved blomstring) • Udplantes i drivhus/udestue i kapilærkasser, eller i store krukker • Høst når frugterne har fuld størrelse og ønsket farve.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Chilifrø Chiltepin”
En verden af frø