Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Letsgrow.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og os som firma.

Leveringstidspunkt og transport
Såfremt alle varer er på lager vil ordren typisk blive afsendt i løbet af 1-2 hverdage. Levering af varer fra Letsgrow.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Selve transporten af varer sker med PostDanmark – dette tager typisk 1-2 hverdage (A-Post) og 3-5 hverdage (B-Post) indenfor Danmarks grænser. Færøerne og Grønland tager selvfølgelig længere tid – de aktuelle fragttider kan findes på PostDanmarks hjemmeside.

Returadresse:
Letsgrow.dk
Snoldelev Bygade 11
4621 Gadstrup

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt på Letsgrow.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Letsgrow.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, vi har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via MobilePay, Dankort, kreditkort, PayPal eller via forudbetaling gennem banken.
Alle priser er i danske kroner.

Fortrydelsesret
Vi yder 1 måneds fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Jule-indkøb: Alle varer købt i november/december kan altid byttes/returneres indtil medio januar.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Køb af frø.

Vi sælger en rækker forskellige frø-sorter her på vores hjemmeside. Vi køber ind enten fra England eller Kina, fra leverandøre der har fokus på kvalitet.

Vi gør opmærksom på følgende gælder ved køb af frø:

  • Chili frø er et levende produkt som er afhængige af mange faktorer for at blive til en plante (Så-dybde, type af jord, vand, temperatur o.s.v)
  • Resultatet af planten er ligeledes afhængige af varme, vand, pleje og meget mere for at give et fuldt udbytte

Vi gør vores bedste for at købe den bedste kvalitet hjem, og vi tester løbende vores frø i forhold til deres spireevne. Vi sigter efter at alle chilifrø minimum har 80% chance for at spire – det vil sige ved køb af 10 chilifrø, bør det under de rigtige forhold være muligt at mindst 8 af dem spire.

Skriv et svar